LIFE COACHING

Schimbă ceva
în viața ta!

Avem tendința să evităm să facem lucrurile de care ne temem cel mai mult. În mod ironic, aceste acțiuni de care ne este teamă sunt cele care, în general, duc la îndeplinirea obiectivelor noastre și ne susțin să ne depășim barierele. Un Life Coach este, de fapt, un ghid care lucrează cu tine prin conversații puternice pentru ca tu să îți depășești barierele limitative.

Ia exemplul oricărui mare sportiv sau personalitate faimoasă care nu au făcut niciodată lucrurile singure. Ei au avut alături un antrenor sau un îndrumător care i-a ghidat, i-a susținut, i-a fost alături când a eșuat dar și când a progresat. Au realizat împreună strategii pentru următoarele acțiuni care, în cele din urmă, să îi ducă la succes. Aceasta este exact ceea ce va face un Life Coach dedicat, pentru tine: te va suține să îți deblochezi potențialul și va crea un plan de acțiune care îți permită să îți atingi obiectivele.

Un Life Coach joacă mai multe roluri în viața ta

Îți deblochează potențialul
Acționează ca motivator
Este un partener de responsabilitate
Formulează împreună cu tine un plan decisiv
https://oliviapodobea.com/wp-content/uploads/2020/04/olivia-podobea-life-coach.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Fii propriul tău antrenor

Mulți oameni spun că nu există fericire când, de fapt, există și mai este și în puterea noastră să o obținem.

Știu că îți dorești cât mai multe momente de FERICIRE în viața ta.

Știu deja că, dacă ești la serviciu acum și vezi cuvântul FERICIRE, vei spune, poate, că tu te gândești la rezultate și la atingerea obiectivelor.

Și eu. Pentru mine și ele sunt parte din fericire.

Acum ești în locul potrivit. Te pot ajuta!

Știu ce înseamnă să ai ani în viață în care nimeni să nu știe cât de mult îți dorești să scapi de apăsarea din sufletul și din mintea ta și să îți cauți singură răspunsurile. Știu cum este și să ajungi să te bucuri de fiecare clipă, chiar și atunci când lucrurile nu sunt chiar cum ți le dorești.

Să te bucuri de viață în profunzime, ăsta este obiectivul!

Din 1 martie pregătește-te să dai deoparte, unul câte unul, toate obstacolele și să începi să te bucuri de tot ceea ce trăiești!

Înscrie-te în grupul de antrenament de pe Whatsapp.

Vei primi toate detaliile – reține acum atât: este un antrenament audio de 1 lună, pe Whatsapp, în care ai primele 10 zile oferite de mine ca un cadou.

Găsești linkul de înscriere aici:

SCHIMBAREA NECESITĂ O ABORDARE DIFERITĂ

De ce să apelezi
la mine?

Ce înseamnă să faci „echipă” cu un antrenor de dezvoltare personală, pentru viitorul tău

✔ Îți este greu să îți îndeplinești obiectivele

Pentru majoritatea oamenilor, atingerea obiectivelor este dificilă. Nu atât stabilirea lor, cât ducerea lor la finalitate. Un Life Coach te va susține nu doar să-ți definești obiectivele, ci și să găsești motive suficient de puternice pentru care trebuie să le atingi. Eu îți pot oferi o perspectivă nouă asupra motivului pentru care poate nu ai reușit să îți atingi obiectivele în trecut și un mod în care îți poți reorganiza viața pentru a ajunge la succes.

✔ Convingerile limitative

De cele mai multe ori, ne este greu să ne urmăm scopurile în viață deoarece, în mintea noastră inconștientă, avem convingeri limitative care ne rețin să acționăm. Un Life Coach este esențial pentru că te ajută să identifici și să depășești acele rețineri. De exemplu, dacă ai auzit toată viața că ești plinuță și le spui oamenilor același lucru, cum ai putea tu să crezi că vei pierde semnificativ în greutate? Povestea pe care ți-o spui de ani de zile va trece peste capacitatea ta de a acționa în acest sens. Eu te voi ajuta să identifici și să depășești aceste tipuri de credințe limitative.

Pur și simplu nu știi de unde să începi

Pur și simplu nu știm de unde să începem. Tindem către noțiunea de succes și știm că vrem să obținem ceva, dar obiectivul poate fi atât de mare încât ne simțim neputincioși și nu reușim nici măcar să începem. Poate pentru că nu simțim că merităm sau poate este un alt motiv. Vom evalua împreună situația ta personală și vom elabora un plan, pe pași, pentru a simplifica procesul.

✔ Anxietatea și stresul sunt la ordinea zilei

Viața poate deveni stresantă, mai ales atunci când știi că ai eșuat în repetate rânduri în trecut. Chiar dacă poți învăța multe dintr-un eșec, faptul că acele emoții devin constante în viața ta nu este deloc benefic. Obținerea unei perspective diferite și a unui suport din exterior, precum cele pe care le oferă un Life Coach, sunt esențiale pentru a trece peste acele emoții descurajante.

Pasiunile tale au dispărut

Atunci când pierzi acea pasiune pentru viață sau pentru afacerea ta, ai nevoie de cineva care să te ajute să reevaluezi prioritățile. Mai întâi vom identifica situațiile cu care te-ai confruntat și anumite evenimente din trecutul tău care te-au adus unde ești astăzi. Doar așa vom putea lucra pentru a reaprinde pasiunea sau poate pentru a descoperi unele noi.

✔ Banii, sănătatea, relațiile, cariera sau afacerea ta sunt complet dezorganizate

Dacă viața ta este într-o stare de dezordine completă, mai mult ca sigur ai nevoie de un Life Coach care să te susțină să treci peste unele dintre cele mai dificile momente. Indiferent dacă este vorba despre situația financiară, sănătatea, relațiile, cariera sau afacerea ta, de multe ori este greu să vezi “luminița de la capătul tunelului”.

Când relația ta eșuează sau sănătatea ta este șubredă sau poate jobul sau afacerea ta sunt complet zdruncinate, este greu să depășești singur aceste momente dificile. Te voi susține și te voi ghida astfel încât să poți răzbate și să găsești propriile resurse, indiferent de provocare.

✔ Prietenii și familia nu te susțin

Este dificil să rămâi concentrat pe obiectivele tale atunci când nu ai sprijinul oamenilor din jurul tău. Când prietenii și familia nu îți susțin visurile, este ușor să îți pierzi entuziasmul. Când suntem mai preocupați să contacarăm negativismul din jurul nostru, nu mai avem timp să facem progrese și să mergem mai departe.

Știi pe cineva care are nevoie de suport în viața personală?

DĂRUIEȘTE O ȘEDINȚĂ DE CONSULTANȚĂ PERSONALĂ

Un Life Coach va fi alături de tine, indiferent de situație, acționând ca un fel de asistent, care chiar dacă nu este gratuit, merită din plin răsplata.

Experiența și cunoștințele unui Life Coach sunt instrumente neprețuite care te ajută să îți atingi obiectivele.

Ce Provocări & Situații
putem depăși împreună

În acest moment poate te întrebi dacă ai vreo situație în viața ta în care te pot sprijini. Dacă bifezi unul sau mai multe dintre punctele de mai jos, te aștept cu drag să stăm de vorbă

Viața în general

Suntem supuși la diverse experiențe plăcute sau mai puțin plăcute în viața de zi cu zi. Dacă ajungi însă să acumulezi energii negative, cum ar fi frustrarea, furia și tensiunea, acestea nu vor face altceva decât să te distragă din a trăi la maximum fiecare zi. Eu voi lucra cu tine pentru a pune accentul pe o strategie pozitivă care să te susțină să îți atingi obiectivele.

Carieră și finanțe

Luarea deciziilor financiare greșite îți poate afecta semnificativ situația profesională, dar și personală. Eșecurile financiare repetate pot determina o persoană să se simtă anxioasă și fără curajul de a face următoarea mișcare. Unul dintre avantajele colaborării cu un Life Coach este faptul că acesta îți oferă un plan de acțiune care include o abordare pas cu pas pe care să o urmezi în cariera ta.

Afacerea proprie

În calitate de antreprenori, suntem dedicați să muncim din greu și să ne implicăm complet în business-ul nostru. De ce am avea nevoie de cineva care să ne spună ce să facem? Nu de aceea am început propria noastră afacere în primul rând, pentru a evita asta? De fapt, un Life Coach îți va identifica punctele slabe, dar și pe cele forte, îți poate oferi sfaturi obiective și poate trasa alături de tine un plan pentru performanță.

Relații sau familie

Toți experimentăm la un moment dat în viața noastră anumite dificultăți în relația cu un membru al familiei, cu un prieten, un iubit/ă sau chiar un coleg de muncă. Dacă un anumit parteneriat sau conexiune nu îți îndeplinește așteptările, este de înțeles ca starea ta de bine să fie afectată. În timp, dacă situațiile nu sunt rezolvate, emoțiile negative se pot dezvolta ducând la și la afectarea alte domenii ale vieții tale. Un Life Coach te va sprijini să vezi imaginea de ansamblu, te va încuraja să comunici mai eficient și să înțelegi cauza dificultăților și cum pot fi acestea rezolvate.
https://oliviapodobea.com/wp-content/uploads/2020/06/cum-lucram-640x651.png
Cum vom lucra?

În confortul casei tale

On-line (pe Skype, Zoom sau Whatsapp) sau la telefon

Sigur și eficient: poți participa la sesiunile de Life Coaching de oriunde dorești, de acasă sau din propriul birou. Având în vedere că majoritatea persoanelor care solicită colaborarea cu un Life Coach  sunt deja foarte ocupate, această economie de timp este extrem de importantă.

Confortul distanței. Din experiența mea, oamenii tind să se deschidă mai repede atunci când vorbim la telefon. Acest context oferă libertatea de a vorbi mai relaxat chiar și despre aspecte incomode.

bt_bb_section_top_section_coverage_image
Ești gata să descoperi ce te reține?

Hai să stăm de vorbă!

Recunoaște convingerile limitative care te rețin și învață cum să treci dincolo de ele pentru a începe să trăiești la maxim, chiar de astăzi!
Email
olivia@oliviapodobea.com
+40 744 776 548

  CONTACTOLIVIA PODOBEA
  HAI SĂ NE CUNOAȘTEMMă găsești on-line
  Află mereu informații și sfaturi utileAbonează-te la NEWSLETTER!

  Copyright by OLIVIA PODOBEA. All rights reserved.

  Made by Your Image

  ro_RORO