https://oliviapodobea.com/wp-content/uploads/2020/06/olivia-podobea-career-coach-despre-mine-640x654.png
Executive Coach, Trainer & Teambuilding Organizer

Olivia Podobea

Cel mai greu este să scrii despre tine.

O voi face pentru că eu sunt afacerea mea, eu sunt brandul meu și atunci trebuie să trec peste emoții, peste modestie sau chiar peste aroganță.

Povestea mea începe in ’80s când am ales să devin învățătoare. Mi-a plăcut învățătoarea mea foarte mult și am simțit de atunci că destinul meu va fi legat de oameni. Am terminat liceul pedagogic în București și am devenit învățătoare.

bt_bb_section_top_section_coverage_image

Pasul următor a fost să îmi aleg facultatea. Îmi amintesc clar că la 6 ani, într-o seară, când mă uitam ca toată generația mea la Dallas, ce altceva :), mi-am spus că îmi doresc să vorbesc engleza ca Pamela Ewing.

Am învățat engleza, am terminat Facultatea de Limbi Străine, vorbesc și iubesc engleza, iar cei din jurul meu îmi spun că am accentul Americii.

Am fost, deci, profesoară de limba engleză, traducător de limba engleză (ce cărți grozave am tradus!) și sunt încă interpret de limba engleză.

Așa am ajuns în învățământul privat din București unde am condus trei scoli și grădinițe private până în anul 2007.

Când România a intrat în UE, eu am intrat în business. Am deschis prima firmă de recrutare de cadre didactice din România. Veneam din învățământ doar!

Din 2009 încoace am trecut de la recrutarea de cadre didactice la cea non-educațională, de la profesorat la training si am început să lucrez cu companii precum Hervis, Turbomecanica, Praktiker, C&A, TBI Credit, Otter, Federația Romană de Fotbal, Salesianer Brasov, Velrom, Vel Pitar, Real Grup Invest și lista continuă.

După ani de recrutare, training și teambuilding, anul 2020 marchează trecerea către coaching bazată pe formările mele în domeniu, dar mai ales pe abilitatea de a mă pune în slujba celui din fața mea.

Continui să organizez traininguri și teambuildinguri pentru că pasiunea mea pentru a transmite, dezvolta și susține oameni rămâne!

https://oliviapodobea.com/wp-content/uploads/2020/06/despre-mine-olivia-1280x1280.jpg

Contact

Telefon
+40 744 776 548
Email
olivia@oliviapodobea.com

Sunt aici pentru tine! Descoperă cum te pot susține!

Identificăm împreună o nouă direcție profesională bazată pe profilul tău
Pentru adolescenți și adulți.
Ai curajul să faci o schimbare în viața ta!
Programe personalizate pentru echipe productive
CONTACTOLIVIA PODOBEA
HAI SĂ NE CUNOAȘTEMMă găsești on-line
Află mereu informații și sfaturi utileAbonează-te la NEWSLETTER!

Copyright by OLIVIA PODOBEA. All rights reserved.

Made by Your Image

ro_RORO