Ce spun clienții mei

Clienții mei au încredere în expertiza și sfaturile primite. Iată ce au de spus despre mine

Catalin Pozdarie
Administrator/ Director General Hervis Sports&Fashion Romania

O recomand pe dna. Olivia Podobea pentru foarte bună pregătire de specialitate, profesionalismul și promptitudinea cu care își realizează proiectele și pentru atitudinea cu adevărat pro-client de care dă dovadă în orice situație.

Dan Apolzan
Directorul Scolii Federale de Antrenori

O recomand pe dna. Olivia Cristina Podobea pentru entuziasmul și dedicația cu care își pregătește și livrează trainingurile, pentru gradul ridicat de interactivitate pe care îl imprimă sesiunilor precum și impactul pozitiv pe care îl are asupra participanților.

OTTER Romania

...o adevărată desfășurare de forțe în cadrul trainingului de recrutare organizat de compania noastră pentru . Ne-am simțit minunat și am pus bazele unei relații de lungă durată!

Iuliana Miu
DIRECTOR RU at S.C. CONSTRUCTII ERBASU S.A.

Olivia Podobea a devenit unul dintre colaboratorii S.C. CONSTRUCȚII ERBASU S.A. si acest lucru confirmă respectarea valorilor fundamentale în care cele două companii se încred: integritate, imparțialitate, profesionalism, confidențialitate, seriozitate, corectitudine, promptitudine si spirit de echipă. Am început cu un training de mare valoare la care am participat personal - “Recrutarea o alegere între eligibilitate și compatibilitate” al cărui trainer a fost dna Olivia PODOBEA. Chiar dacă am o experiență de peste 10 ani în recrutare, am învățat și am descoperit lucruri noi pe care am reușit să le și pun în practică în activitatea pe care o desfășor. Organizarea trainingului, modalitatea de predare, evaluarea, pregătirea profesionala ale Oliviei sunt la standarde foarte ridicate, calificativul pe care îl ofer fiind “Excepțional”. Acest prim pas ne-a făcut să îndrăznim să contiunuam colaborarea și cu un proiect de recrutare. În ciuda dificultății întâmpinate în recrutarea pentru posturi speciale, dna PODOBEA a dat dovadă că este un partener pe care te poți baza și în care poți avea încredere, rezolvând foarte rapid acest proiect. Mulțumesc, Olivia.

Alexandru Dinu
Managing Partner at The Markers Consult

Felicitări Oliviei pentru programul de coaching pentru echipa de management a companiei pe care o conduc. M-a ajutat pe mine să văd care este poziția cea mai bună pe care o pot atribui fiecăruia și mai ales rolul cel mai bun pe care îl poate avea fiecare în echipă. De asemenea, fiecare dintre ei a reușit să conștientizeze anumite defecte pe care le are dar mai ales să știe cum să își scoată în evidență si să își dezvolte calitățile, punctele forte. Mulțumim.

Luminița Rafailă

Am participat la trainingul "Când 1+1= 3?" și pot să spun că : - apreciez faptul că mi-au fost prezentate exemple concrete prin care am înțeles foarte bine informațiile expuse; - am avut ocazia să fac multe exerciții practice prin care am folosit o parte din acele tehnici de comunicare prezentate. Lucrul asta mi se pare nemaipomenit pentru că practicând ceva atunci pe loc, într-un cadru sigur și plăcut, ghidat de trainer înveți cel mai bine cum să pui în practică tehnica când ești de unul singur și e poate un pic mai greu; - mi-a plăcut faptul că nu mi s-au prezentat niște lucruri citite dintr-o carte , ci tehnici pe care trainerul le-a experimentat în relațiile lui și au dat randament; - simți că ai de a face cu un Om în adevăratul sens al cuvântului, un profesionist; - m-a bucurat faptul că trainerul a cerut un feedback la sfârșit, mă face să cred că vrea să ofere informații de cea mai bună calitate adaptate la nevoile fiecăruia.
bt_bb_section_top_section_coverage_image
CONTACTOLIVIA PODOBEA
HAI SĂ NE CUNOAȘTEMMă găsești on-line
Află mereu informații și sfaturi utileAbonează-te la NEWSLETTER!

Copyright by OLIVIA PODOBEA. All rights reserved.

Made by Your Image

ro_RORO