Cum să înveți din greșeli?

Cum te simți când greșești?

Aluneci mereu într-o stare de tristețe de fiecare dată când greșești?

Dacă ți-aș spune că poți schimba modul în care gândești prin coaching?

De când suntem mici suntem învățați că greșelile sunt rele. Suntem pedepsiți pentru greșelile noastre, se strigă la noi sau poate chiar ni se iau lucrurile care ne plac cel mai mult – cărți, jucării, dulciuri. Prin urmare, asociem greșelile cu eșecul încă de la cea mai mică vârstă. Așadar, când creștem ne învinovățim prea mult pentru greșelile pe care le facem în loc să învățăm din ele. Ne învăluim în sentimente negative; simțim că nu merităm multe lucruri în viața noastră.

Acesta este un mod foarte nesănătos de a aborda greșelile.

 

Cum să îți schimbi modul de gândire?

În loc să te întrebi zilnic „Ce pot face pentru a nu greși?” sau „Cum pot lua cele mai sigure decizii?” ar trebui să încerci o abordare mai pozitivă – „Cât voi evolua și câte lucruri voi învăța din toate greșelile pe care le voi face?”

Toți facem greșeli, este uman. Este inevitabil. Dar acesta este modul în care învățăm lucruri noi și modul în care suntem capabili să evoluăm.

Te pot ajuta să crești și să accesezi toate resursele care există deja în interiorul tău, astfel încât să poți avea o viață de succes. Cum? Cu o ofertă specială – Oferta mea de coaching de Black Friday!

Pentru doar 125 de lei – în loc de 300 de lei – îți vei putea gestiona mai bine stresul și timpul, îți vei cultiva autodisciplina pentru a-ți îmbunătăți productivitatea și pentru a-ți echilibra viața personală și cea profesională.

Întreaga lună decembrie va fi dedicată creșterii, evoluției și reflectării. Pentru a-ți îmbunătăți viața, împreună!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CONTACTOLIVIA PODOBEA
HAI SĂ NE CUNOAȘTEMMă găsești on-line
Află mereu informații și sfaturi utileAbonează-te la NEWSLETTER!

Copyright by OLIVIA PODOBEA. All rights reserved.

Made by Your Image

ro_RORO