EDUCATOARE - GRADINIȚĂ PRIVATĂ (BUCUREȘTI)

ANUNȚ DE RECRUTARE

Căutăm EDUCATOARE care să facă o diferență în dezvoltarea copiilor din grădinița noastră

 

Că agenție de recrutare îti prezentăm mai jos o prezentare a postului făcută de clientul nostru, cel care va fi angajatorul tău:

Misiune și viziune: Misiunea  este aceea de a oferi un act educațional complet, ce duce la crearea unui mediu mai bun pentru copii și viitorul acestora.

Domeniul de activitate pe scurt: Suntem o grădiniță care de 15 ani a contribuit la educația copiilor, folosind ingrediente precum pasiune, unicitate, iubire, implicare, profesionalism, recunoștință, excelență și generozitate. Principalul scop în educarea celor mici este acela de a descoperi talentele și de a le valorifica astfel încât copilul să se dezvolte armonios. În modul de predare punem accent pe unicitate și folosim curiculum britanic.

Reușite: În cei 15 ani de activitate, grădinița a obținut premiul din partea Investors în People Club (Comunitatea Investitorilor în Oameni). Acesta s-a acordat că urmare creșterii continnue a performanței și derularea unei afacerii responsabile ce are un impact pozitiv asupra comunității și a mediului.

De asemenea am mai obținut și standardul Every Child Matters Standards Award. Acesta are la baza o inițiativa a guvernului Marii Britanii. Scopul prinicipal al acesteia este acela de a oferi ajutor fiecărui copil indiferent de origine și situația în care se află. Pentru a dobândi acest standard, grădiniță a parcurs o evaluare din Marea Britanie.

Responsabilități: Pe postul de educatoare vei fi responsabila de

–       activitățile pe care le desfășori cu cei mici

–       modalitatea prin care vei adapta curiculum britanic la vârsta copiilor (vei putea lucra și cu copii ce pot avea vârstă de 1 an)

–       adaptarea programei în funcție de abilitățile fiecărui copil

Valori/Principii: În companie avem 4 principii după care ne ghidăm. Ele sunt reflectate în deciziile noastre, în responsabilitățile fiecăruia și în modul în care facem business. Le poți vedea mai jos:

  1. Îți oferim posibilitatea să creșți și să dezvolți o carieră în domeniul educației.Acest lucru se realizează deoarece suntem mai mult decât o grădiniță și  avem o mulțime de servicii integrate ce au că scop dezvoltarea copiilor, a educatorilor dar și a părinților.
  2. Predarea se face exclusiv în limba engleză, folosind  programul British, bazat pe stimularea inteligenței a imaginației și a abilităților fiecărui copil. Modalitatea de predare este interactivă și mediul este unul vesel și sigur pentru cei mici.
  3. Punem accent pe creativitate și pe expunerea emoțiilor, astfel încât cei mici să dobândească abilitatea, fiind astfel deschiși la provocări și liberi să comunice.
  4. Contribuim la dezvoltarea mediului,nu doar a copiilor, pentru ca socitatatea să devină mai bună și astfel cei mici să aibă parte de un mediu mai sigur atunci când vor deveni adulți. 

Salariu, beneficii și program de lucru, mod de lucru, locație: între 2.400 – 3.000 lei net în funcție de ceea ce vei aduce concret că abilități, caracter și experiență și bonuri de masă. Este o poziție full time și programul de lucru este de luni până vineri între 8.00 – 17.00.  Grădiniță are două locații una în zona Aviației și cea dea două în Sectorul 2.

 

Noi, agenția de recrutare îți spunem mai departe că:

Recompensă: Dacă ți-a plăcut anunțul nostru, dar nu eșți potrivit pentru acest post sau el pentru ține, ai șansa să câștigi 50 euro premiu dacă ne recomanzi persoană potrivită. Tot ce ai de făcut este să trimiți acest anunț către oamenii care crezi tu că se potrivesc, iar dacă ei trec de interviul la client și de perioada de probă, atunci tu vei primi negreșit premiul de 50 de euro.

Dacă chiar tu eșți omul potrivit pentru a ne ajută să facem produsele noastre cunoscute de fiecare român, dacă consideri că poți îndeplini responsabilitățile listate și, important, că ți se potrivesc valorile noastre, atunci abia așteptăm să întrăm în contact.

Dă clic pe linkul de mai jos și completează formularul. NU vrem un CV acum.

În maximum 48 de ore de la primirea formularului vei primi un răspuns telefonic dacă te califici pentru interviul online de 30 de minute cu reprezentantul agenției noastre. Dacă și acolo totul merge bine, pasul următor va fi un interviu la sediul angajatorului, clientul nostru, unde vei avea o întâlnire mai lungă și mai detaliată. Dacă și în această etapă lucrurile decurg bine pentru ambele părți, vei întră într-o perioadă de probă de 3 luni calendaristice că parte a contractului de muncă.

Dă clic pe linkul de mai jos și completează formularul.

Formular de aplicare educatoare

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CONTACTOLIVIA PODOBEA
HAI SĂ NE CUNOAȘTEMMă găsești on-line
Află mereu informații și sfaturi utileAbonează-te la NEWSLETTER!

Copyright by OLIVIA PODOBEA. All rights reserved.

Made by Your Image

ro_RORO