Olivia Podobea Asta chiar mă enervează!

Asta chiar mă enervează! 
Te-ai gândit ce anume nu îți place, te enervează, ba chiar te înfurie în domeniul tău de activitate?
Acum, pe loc, mie mi-au răsărit în minte aceste două aspecte.
M-am săturat să aud că nu avem bani pentru ceva ce ne-ar plăcea să facem. Știm cu toții în adâncul sufletului că, pentru ceea ce este important pentru noi, găsim bani, nu contează câți, nu contează cum. Poate uneori mai repede, poate uneori mai târziu, dar îi găsim.
Fii autentic, fără intenția de a-l răni pe cel din fața ta
Haideți să fim autentici zi de zi și până la capăt – când nu vrei să faci ceva, nu simți să faci ceva, nu te interesează, nu te atrage, spune! Exact așa!
Spune-o în manieră autentică (spui ce gândești), dar da, fără intenția de a-l răni pe cel din fața ta. Aici se face diferența. Acesta este aspectul pe care îl ratăm de multe ori și, pentru că cel din fața noastră primește greu ceea ce îi spunem, tragem concluzia că “oamenii nu suportă adevărul”. Oamenii nu suportă să fie atacați. Deci, spune-i cinstit celui din fața ta, vorbindu-i doar despre tine, că cel puțin în acest moment, nu te interesează ceea ce îți propune. Nu-l lovi pe el, domeniul lui etc, vorbește-i despre ce gândești tu. Autentic.
Ora de …
Un alt lucru pentru care am puțină înțelegere este folosirea cuvintelor din engleză, ba chiar un fel de traducere a lor, atunci când în limba română există deja un echivalent, ba chiar a existat din totdeauna. Și nu uitați, sunt la bază teacher of English. De ce este nevoie să spunem “clasa de engleză sau clasa de aerobic sau clasa de nutriție” ca traducere of a class of English? În limba română a existat dintotdeauna ora de engleză, ora de aerobic, ora de nutriție sau chiar cursul (deși, da, induce ideea de mai multe ore).
Pe tine ce anume te enervează la ceea ce se întâmplă în domeniul tău?
Scrie-mi aici sau în privat, dar scrie-mi. Este posibil să fie ceva ce îți rulează în minte de ani de zile și îți blochează acțiuni cu adevărat importante.
P.S. În martie demarez Antreneaza-ti fericirea – programul audio de self- coaching. Te voi trece timp de 3 luni prin experiențe puternice din care vei înțelege care îți sunt inamicii interiori, cum îi lași să te oprească de la ceea ce îți propui și cum îi poți folosi, în schimb, pentru a-ți atinge obiectivele sau… ca în cazul meu, dorințele cu termen limită. Am vândut toate locurile pentru toate lunile în care l-am realizat până acum. Scrie-mi pentru detalii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HAI SĂ NE CUNOAȘTEMMă găsești on-line
Află mereu informații și sfaturi utileAbonează-te la NEWSLETTER!

    Copyright by OLIVIA PODOBEA. All rights reserved.

    Made by Your Image

    ro_RORO