JUNIOR CONTROLLER (BUCUREȘTI)

 

ANUNȚ DE RECRUTARE

Căutăm JUNIOR CONTROLLER pentru unul din cei mai mari retaileri de echipament sportiv

 

Ca agenție de recrutare îți detaliem mai jos o prezentare a postului făcută de clientul nostru, cel care va fi angajatorul tău:

Misiune si viziune: Vrem ca în următorii 10 ani să fim alegerea nr. 1 a fiecărui roman atunci când dorește să își îmbunătățească stilul de viață prin mișcare, contribuind astfel la a consolida un stil de viață sănătos în România.   

Domeniul de activitate pe scurt: Suntem unul dintre cei mai mari retaileri de produse și echipamente sport din România care oferă românilor  produse apartinand a peste 40 de branduri internationale si marca proprie în aproape 50 de magazine în toate orașele mari din țară, dar și în cele mai mici.

Reușite: Vrem ca toți românii să aibă magazinul lor de produse sport cât mai aproape și de aceea ne apropiem de deschiderea celui de al 50 lea magazin în România. Suntem parteneri in organizarea majoritatii evenimentelor sportive pentru amatori si profesioniști, atât în România cât și în Europa. Vienna City MarathonPrag Marathon Antenne Snowtour si Swatch Snow Mobile sunt doar câteva nume sonore ale evenimentelor sportive cu tradiție in Europa la care noi am fost parteneri.

Servim lumea pasionaților de sport și mișcare din întreaga Europă din 1970 și am trecut și prin crize, si prin perioade de boom reușind să generăm profituri pentru acționari și salarii stabile și la timp pentru angajați. Avem peste 500 de angajați în România în prezent.

Deși avem și noi fluctuație de personal ca toată lumea din retail, ne mândrim că personalul din centrala companiei precum și conducerea companiei sunt stabile și neschimbate de la intrarea companiei în România în 2007.

 

Responsabilități: Pe postul de junior controller vei avea următoarele sarcini:

 • Participare la pregătirea rapoartelor de închidere de luna și a bugetului anual (precum și forecast trimestrial), în concordanță cu planificarea oficială a grupului – la nivel de centru de cost, cheltuieli, venituri, împreună cu colegii din echipa de Controlling
 • Pregătirea unor rapoarte ad hoc, la nivel de centru de cost și de categorie de cheltuieli, la solicitarea managerului direct sau a departamentului Controlling din grup
 • Participarea la implementarea noilor procese, politici și reguli de control intern
 •  Verificarea costurilor lunare, analiză lor, colaborarea cu departamentul contabilitate în vederea înregistrării și raportării corecte
 • Raportarea variațiilor față de buget și forecast
 • Folosirea diverselor aplicații IT (SAP, sistemul de management al stocurilor, Business Warehouse)
 • Cunostinte de raportare IFRS, raportare si analiza la nivel de centre de cost si linii de cost

Ce ne dorim de la tine:

 • Să ai cunoștințe de contabilitate  și responsabilitățile de mai sus să nu îți fie străine
 • Să cunoști limba engleză cel puțîn la nivel mediu 
 • Limba germană este considerată un plus
 • Să ai experiență în SAP
 • Să cunoști excelul la nivel avansat

Salariu și mod de lucru:

 • Salariul net este stabilit în funcție de ceea ce vei aduce concret că abilități, caracter și experiență.
 • Bonuri de masă.
 • Al 13 lea salariu
 • Reduceri la produsele comercializate
 • Abonament medical
 • Zile de concediu în funcție de vechime
 • Posibilitate de a lucra 4 zile de la birou și o zi pe săptămână de acasă, la alegere între marți, miercuri și joi.

 

Valori/Principii: În companie avem 4 principii după care ne ghidăm. Ele sunt reflectate în deciziile noastre, în responsabilitățile fiecăruia și în modul în care facem business. Le poți vedea mai jos principalele 3:

 1. Nu suntem dispuși să facem compromisuri la a da posibilitatea angajaților să ia decizii chiar dacă suntem nevoiți să acceptăm că vor mai face greșeli pe parcurs.
 2. Nu suntem dispuși să facem compromisuri la învățarea de către angajați unii de la alții chiar dacă suntem nevoiți să alocăm timp din timpul productiv.
 3. Nu suntem dispuși să facem compromisuri la a cere angajaților ca, după ce au atins un obiectiv, să își propună unul mai mare chiar dacă suntem nevoiți să alocăm mai multe resurse.

 

Noi, agenția de recrutare îți spunem mai departe că:

Recompensa: Dacă ți-a plăcut anunțul nostru, dar nu ești potrivit pentru acest post sau el pentru tine, ai șansa să câștigi 50 euro premiu dacă ne recomanzi persoana potrivită. Tot ce ai de făcut este să trimiți acest anunt către oamenii care crezi tu că se potrivesc, iar dacă ei trec de interviul la client și de perioada de probă, atunci tu vei primi negreșit premiul de 50 de euro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CONTACTOLIVIA PODOBEA
HAI SĂ NE CUNOAȘTEMMă găsești on-line
Află mereu informații și sfaturi utileAbonează-te la NEWSLETTER!

Copyright by OLIVIA PODOBEA. All rights reserved.

Made by Your Image

ro_RORO