Tu ce concluzie ai tras?

Despre pandemie. Doar partea bună acum. Tu ce concluzii ai tras?

 

? Ceea ce vând eu este ceea ce am eu ca vocație, ceea ce știu și iubesc să fac cu oamenii.

 

? Înainte de pandemie, aș fi spus că interacțiunea online e diferită de cea față în față. Acum însă, făcând foarte multe sesiuni online, pot să spun că nu mai există niciun fel de limite în partea de coaching și consiliere. Mai am provocări în zona de training, dar e clar că e limita mea. Urmează să o depășesc.

 

? În momentul în care toți am fost încuiați în casă, eu am simțit că toată lumea pornește de la zero, de la o stare de egalitate. A fost un moment care mi-a dat aripi.

 

? Legat de recrutare, cred că vom reveni într-o piață a angajatorului, dar de data asta e o oportunitate ca ambele părți să fie pe poziții de colaborare, nu antagonice, cu condiția ca și recrutorii și candidații să facă pași spre a fi mai autentici.

 

? Noi, coachii, trainerii și consilierii am putea să ieșim cât mai mult, să povestim sincer despre cum este să te gândești la planurile tale de business dintr-un context de generozitate.

 

? Dacă m-aș întoarce cu câteva luni înapoi, ținând cont de experiența pandemiei, mi-aș da următorul sfat: să fiu cel puțin la fel de consecventă pe cât am fost acum.

 

Tu ce sfat ți-ai da ție?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CONTACTOLIVIA PODOBEA
HAI SĂ NE CUNOAȘTEMMă găsești on-line
Află mereu informații și sfaturi utileAbonează-te la NEWSLETTER!

Copyright by OLIVIA PODOBEA. All rights reserved.

Made by Your Image

ro_RORO